Со убаво да си користите се Дали случајно ја отвори чашката, ме интересира дали клунчето е силиконско или пластично.
другарка ми за внучко купи многу убави комплети од екстриминтимо, имаат прекрасни модели и екстра попуст ако имате можност посетете ги
Хелооо мешиња Моето бебче сеуште се крие влеговме во 21 недела Денес бев на прошетка,и од пусти мерак за прв пат купив нештичко за бебчето (гледав да одговара и за машко и за женско)а штом дознаеме пол ќе почнеме да одбираме во бои
Убаво е се,да знаеш натписите на лигавките се одлепуваат,имав добиено за мекици после прво перење пола букви ги немаше.
Претпоставував дека е можно да се одлепат али мерак си направив па колку траат траат.Една пријателка имаше купено за нејзиното со везен натпис со конец,баш кога ќе се сретнам ќе ја прашам од каде па ќе си набавам и такви...Се за бебушот
Ај сефте на темава 30 тетри Крпи за капење и подлоги за пресоблекување со гума од едната страна Сакав и облека да сликам, но ме смрзе
Се става на стомачето кога има грчеви. Тоа лево е полнето со пченица, се става да се загрее, па се става внатре во ова десно и се закопчува со лепенка. Од Бебе супермаркет.