Ми излегоа на Инстаграм,моја блиска ги има купено од аптека Зегин @0ли Се е прекрасно.Ако може да ми кажеш од кај ги купи тетра пелените баш се слатки со дезен
Со здравје да се користиод туферите земи си повеќе,овие за 5 дена ќе ги снема. Цуцлата лажливка на Томи типи моето не ја сакаше,му дадов Mum одма ја фати
Тетрите ги купив од различни места за да соберам 30. Има во Рамстор во Ела, Елва, не знам како се викаше продавницата, горе до Грејдер е, 640 денари 10 тетри. Другите ги купив во Венис и во Стружанка. @Sofi.ja Сигурно ќе приземам уште, овие само онака ги зедов бидејќи бев сама и да не носам многу работи. За цуцливе ќе видиме, да се има нешто за почеток, па ќе купувам ако не фати
Да, така е, но шаренкиве со точки, слончиња, коњчиња, зебри и чуда ги немаше ни во Стружанка ни во Елва. Во Венис беа 73-4 денари тие. Не можев да им одолеам колку се слатки и зедов 10. Речиси секој ден си ги гледам
Јас баш во Стружанка во Бисер купив такви шаренки може немале во моментот Сега ти се слатки...тек кога ќе замириса бебешки прашок
Реално не вреди за парите...650 ден во зегин, јас мислев дека е потврда и убаво ќе си го чешка непцето бебево, ама мека е мислам други глодалки повеќе ќе завршат работа
@Magic13 Ние овие ги имаме. Малото воопшто не го сака а големото многу го сакаше и од сите глодалки само ова го искористивме. Само што не е баш ефтино. 1200 ги купив од зегин, сега не знам дали сеуште е таа цена.