Ќебенца Бањарки Вреќичка за повивање со лепенка, подлога за преслекување со водоотпорна навлака, тетра пелени
Ја има или имаше не знам дали моментално има, во Хелоу бејби во Бисер. Лично за мене/нас уште една ствар џабе купена
А баш не сфатив за што се користи, но ми се допадна на изглед, па реков да прашам Како плик е или она баш класично што го викаат повивање за рацете да се внатре?
Како плик, не е стегнато бебе внатре, јас го зедов за да спие во него, бидејќи со вреќичка се варевме, ама никат не успеавме асално да се наместиме, златно четвртасто ќебе Од Би има многу убави ствари, памукот е совршен, посети продавницата во Бисер, држат доста ствари на Би ќе се испозаљубиш
Да не го имаш помешано со пликот слични се многу го гледав пликот и јас ама тој со копче беше, ова има два дела, уште еден дел внатре со уште една лепенка за да не ги мрда рацете во спиење. А за памукот се слагам премеки работи имаат
Ти благодарам Не живеам во Мк,но ако ти е од корист,голем дел од работите се на Carter‘s, H&M,Zara,Mothercare.. Ако се работи се некое конкретно парче,слободно прашај