Мене ич не ми бркаше работа искрено. Ми помогна колку да ги оформам брадавиците а за измолзување не ми беше практична.
Preslatki se rabotive Oli mnogu sim srekna sto te docekavme tuka. Tips: ovie spihoznite sto se raskopcuvaat megu noze epten se pogodeni za bebinja Kebenceto so oblacinja go zemav i ja za poklon i e preubavo za porazlicni boi probaj okaidi
Па гледав закопчувањето да е попрактично, со мало бебе вака полесно ќе е за облекување, соблекување и менување пелени
Лелееее штета Јас не ни знам каде на друго место имаат продавница Баш сега ги побарав на фб, гледам да се активни, да не продаваат од сега само онлајн
Супер е и тоа, знам услужливи беа доста и сликаа свашта само за да услужат. Ептен ми е криво што од сите модели има најголемо за 24м, а мојов дека височок до кај 18м максимум ги носеше Ако ти се свиѓа нешто да нарачаш, утка нема да имаш, како го гледаш на слика, така е во живо, памукот перфект мек и убав
Оли види во Ангел Тренд Скопје за Би Бејби https://www.facebook.com/trend.homecenter/ Најдобро е да им се јавиш да прашаш дали имаат бебешки работи во таа продавница има телефонски број на Facebook, барем да не одиш за џабе. Еве ја и адресата во Скопје
Би бејби има во Андреј компани(новото кај железничка) во Дал дако кидс(пишете на фб) и на бит пазар во продавничките