Мајки каде можам да најдам ранче за во градинка, сите што ги гледав беа преголеми и гломазни... За машко дете
Ранчиња имаш на секој чекор, за сечиј џеб и вкус. Од маалски продавнички, преку Ваикики, Просветно дело итн.
Енци менци имаат преубаво слонче. Го земавме ние. Баш е малечко. Дури незнам дали би ти вршело работа многу многу е слатко јас со ова енци менци ко реклама некоја да им правам ама стварно немам ништо со нив. Најчесто од таму купувам бидејќи имаат онлајн купување и страната им е многу добра и прегледна па затоа и се си наоѓам таму и тие ги препорачувам И самсонајт имаат добри со дизни ликови. Ние mickey го имаме. Они имаат баш избор ма големина. Од еден исти дијазн имаат по 2-3 различни големини и можеш да со најдеш соодветна. Незнам како се викаше прпдавницата, најгоре во сити мол, спроти просветно дело е
Го гледав ова и се мислам ама ќе зирнам и во Самсонајт. Знам дека има на секое чоше ама сакав проверени а не да дадам пари и одма да се искине.. Имаше и во Офис Плус убави па ќе видам и од тие за споредба. Гледав и во Спорт М имаше мало ранче, имам слично и се покажа издржливо. Само не сакав да пишува адидас..
Ако сакаш квалитет тогаш самонајт. Да и јас од офис плус го земав. Сеа коа кажа ми текна дека тоа горе беше офис плус ☺️ И они имаат достава ем. Јас цело време го препунувам и со шишиња, течности и веќе 5-6 месеци го користиме, супер е
Види и во Крш, Картерс (во Молот има многу избор и избор на големини, во другите не знам како е). Слончето од Енци го имаме веќе година дена, преку 30пати е перено во машина и сушено во сушара, не е мрднато. Али тоа е баш само бебе да го носи, мало, мало. Инаку мало имаме и од Окаиди, преубаво е и тоа, али тоа па и помалку збира и од слонче
А јас почнав со 56ки и си викам големи ќе му бидат, па еве денеска планирам да купувам повеќе 50ки Вие искусните да ми кажете од која продавница сте најзадоволни во однос на квалитет?
Од каде го зема оли? Ми имаше испаднато истото сум ја зачувала сликата ама нз од која страна беше, и јас сакам да си купам такво.