Дефинитивно нас мустела најмногу ни одговара. Вакво пакување зедов пред два се роди. Ги користевме 7 месеци. Потоа зедов поточно мм зеде хип фока не и одговараше, плачеше кога одеше во очиња, плус косата многу и ја мрси. Па зедов валеда и се јави црвенило и после месец скоро се вративме на мустела. Зедов и фактор на мустела. 2 пати и ставив добар е вака. Некое искуство за фактор? Кој е најдобар. @RAK91 јас од eBay порачав. Обожавам црно за бебе а и убаво и стои. Еве ние кои ги имаме. За 3 недели стигнаа
Првите ги имаме, му ги носам, баш се убави. Ама сега дури нарачам кој знае кога ќе стигнат. А баш скроз црни ми требаат. Маана ми е да имам чорапи во тон, што да правам
И јас и користам исклучиво мустела од самото раѓање и факторот е предобар исто така и на фрези дерм и одговараат производите а се поефтини од мустела исто така сум задоволна и од производите на веледа
@RAK91 еве црни чорапчиња,само на петата имаат шара. Од Bibaby Тетово се,а може да ги има и во Hello baby,мислам дека се истите продавници.
Дали некој има нарачувано од памук пале и какви се со квалитет ме интересира за бебешките постелини и бањарки дали се памучни
Денес купивме комода за пресоблекување и креветче за бебе. Креветчето ќе почека за монтажа.Може рано почнавме да се спремаме ама пусти мерак