Истата ќе ја земиме, само темно сива со тиркизно горе, дали рачките можат да се сменат и од напред да се вози? Заборавив да прашам кај што ја гледавме. И уште нешто, како е името на моделот, сакав на нет да пребарам ама незнам која е точната многу ми излегуваат?
Јас препорачувам мустела за бебе.По скапа е од другите но за мене најдобра. А и паковањата се големи долго би ти траеле.
Cenata e poskapa ama traat mnogu jas ja kupiv kupkata koga se rodi maloto znaci pred skoro 6 meseci i mi traese do pred nekoj den okolu 800 denari ja kupiv epa koga ke izracunas sekoj mesec da kupuvas bekutan ili nesto slicno pak ke iskoci deka mustelata e poisplatliva a e najdobra od site
I nie se podnovivme so nova kolicka..trgnavme po edna druga letna kolicka ama koga ja vidov ovaa se zaljubiv
Да да се вртат рачките јас сум најзадоволна од цела количка.инаку беше аполо сет мислам на лорелли. Еве и во прилог уште нешто прееска што го подновивме уште неродениот мал принц
Eeee imase i poskap ama jas i vo encimenci gi probav, nekako ne mi bea cvrsti i bebus mnogu dole mi visese, ovoj e odlicen cvrst i pojasot taman mi go stiska stomakot, setam i slabeam haha
Samo wenice imaa nekoi letni raboti staveno na akcija koi se stvarno ubavi.Tie na Waikiki voopsto je gi bendisav I pretezno bea za devojcinja. Vo Waikiki imase ubavi bodinja, ama vnatre sto se, ne izvadeni nadvor kako na garage sale, bea na akcija 2 za 350. Ama ne mi se rizikuvase sega da mu zimam za dogodina koga ne znam kako ke napreduva, a imase izbor I so brojcinja I so modeli. Iskreno ne ostanato bese ista cena. Totalno se razocarav od tritex. Apsolutno nisto nemase vo prodavnicata, zimi belite bodinja. Dali jas denes epten ne go pogodiv denot, sabota prekvecer bev I ne mozese da se razmines od sto bese mnogu guzva. Ako ide nekoja raboten den I imaat nekoj pogolem izbor neka kaze.
Да црно е. Преку фб нарачав 1400 комплет со достава до дома.Ми треба за 1 ви септември па морав да нарачам онлајн. Веројатно од грчкиот земаат и носат.
/со здравје да си се возите. Како се вика количката? Да ја погледнам на You Tube додека сум во фаза на бирање.
Порано земав преку Облека за деца и возрасни-Лондон.Но веке не бидејки ставаат преголема провизија. Сега ова го нарачав преку Hm Zara Bitola.За 4-5 дена ми стигна.А разликата измегу реалната цена и таа со провизија беше околу 4-5 евра .
https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=912708932143419&id=876972512383728 Еве ти мила тука ги имаш
@joy1 ovie hm zara bitola pravat dostava niz cela MK? Samo od HM naracuvaat ili i od drugi sajtovi? Ovie od London na fb stvarno preteruvaat so priviziite.