Мајки, имате ли купено блузи од wenice? Ми излезе реклама, по 150 денари се блузите. Каков е квалитетот?
Меракот не ни дозволи да почекаме да се роди бебето, па вртелешката за креветчето ја пробавме веднаш и ја препорачувам.
Spavajka e poprakticno. Ako se porajgas na gak sekoe sabajle ti davaat nova spavajka a i za vizita e podobro spavajka. Jas se prodiv prirodno i so teskotii gi oblekov pantalonite za doma a ne pa na sekoe da oblakam i soblakam.
На Чико е? Ако е таа ја купивме и ние ама не можам да ја ставам на нашето креветче, ми треба различен модел и баш ми е криво. Така да, ако некој сака да ја купи нека ми каже ќе ја намалам цената секако нема да ја искористам
Преубави се работите...спавачава со наметка ја гледав на нена ексклузив на фб ..дали ти е од таму нарачана , дали е добар квалитетот сакам и јас да си нарачам..
Да од таму ја зедов. Прекрасен е квалитетот,мек памук со ликра и доста еластичен материјал.Само овие еднобојните (розе и белиот модел)што им се малку се прозира долниот веш,па поради тоа се одлучив за моделот со пеперутка.
Е фала ти за описот ќе земам и јас со пеперутка ☺ само ќе нарачувам со достава на невидено ако можеш да ми кажеш бројчињата дали се нормални одговараат ли на конфекциските броеви како ти се погоди...или да имам у предвид за поголемо помало..
Јас ги имам видено на Tiny baby shop, ги има и на фб и на инстаграм(бодињата се на George.). И јас нарачав други бодиња од таму и стварно им е преубав памукот.