Даааа, утре официјално го пуштаме во употреба. Ајде кога ќе ги отворат границите доаѓај, ќе ги упознаеме бебуши и ќе ги остаиме во песок да играат, а ние нога преку нога ќе се чвариме со ладна пинаколада.
Јас имам нарачано, задоволна сум, само едното боди му беше кнап со бројчето, комплетите беа ок со броевите и одличен материјалот.
Од каде е кебенцето Инаку се е преубаво.. На Тритекс продавници во близина на Карпош, Центар каде има..? само да не треба да влагам во Сити Мол.
Кебенцето е од нет. На elodesign ке ги побараш мн убави работи имаат а тритекс незнам јас ид гевгелискиот си ги земав..... Знам дека стружанка држи и нивна роба ама дал се истите цени појма немам Сега ги гледам и твоите се преубави имаш близначиња стружанка е закон за бебе се што купивме од таму се изнакористивме И чотжрапчињата ли се од стружанка
Да се е од стружанка и бебесупермаркет. Денес толку стигнавме, а и почнав да се уморувам некако..Чорапите се од стружанка. Други работи чекам од тини бејби по фенси ствари и од софиленд страв ми е да одам во сити мол. Не сакам да се трупам на почеток, реално незнам колку ми треба и што ми треба, ова по некои списоци од форумов и консултација со другарки.. како и да е пошто веќе фаќа пекол, повеќе сакам едноставни лесни и памучни работи, па во таа насока и ќе продолжам со набавките Да близнаци се