Многу е убава количката, со здравје да си ја возите Ако сакаш да ми кажеш од каде ја зедовте и колку пари? Видов денес ваква во градот, бронзена боја, ептен ми се допадна
Fala Od pi ki bebe strumica ja zedovme 6800 so se torba i 200 denari kargo do domasna adresna. Mnogu e ubava lesna za vozenje
@Yowannty ова од Фризидерм е за против комарци? Дали е во вид на крема или спреј? Колку го зема? Порано купував едно во вид на спреј на Апивита и го земав баш поради составот ама во последно време не можам да го најдам дали им е повлечен од продажба.. Со здравје да си носи се беба
За инсекти е генерално. Вчера шетав по аптеки и барав од Апивита нешто баш поради составот нивен. Ама не најдов. На крај го земав ова. Ми рекоа природно дека е. Во вид на крема е, многу убава текстура има и мека ја праи кожата, ние дека бевме надвор и одма го отворив одеше 1+1, второто малку помало па реков тоа да го пробам. И плус ги земав и тие стикерчињата се лепат за количка на места каде што бебе не може да дофати исто мириса на цитронела како и кремата. Ми се видоа практични. За цена ич не ми текнува, земав и други работи и не ми паѓа ништо на памет.
Од каде се панталончињата и дали знаете каде да најдам тенок памук пантолонче по кратки. Нигде нема. И морам да признаам дека мажињата се дискриминирани во однос на избор