Од каде се пеленките? А и играчката? Дали знае некоја каде има убави бањарчиња да се нарачаат online? @LadyC те нема во темава дали ние дека и вторите машки па не се замараме?! Сега сфатив дека времето лета и треба барем нешто да купам за малото
Ич ништо немам купено... Го чекам мм со него пазар ќе правиме. Уште неделава ќе се стрпам... Нешто ситно мора да му земам, душа мајкина.
Пелените се сите од Битола, од локални дуќанчиња, играчката од Бугарија уште пред неколку месеци ми ја донесоа тропалката од Зегин. Бањарче и крпичка комплет порачав од Babyshopp mk, ги имав постирано пред некое време, многу се убави и не се толку танки како што изгледаа на слика (или јас очекував потанки )
Бањарки во стружанка убав материјал, од српските исто во бебесупермаркет се многу убави. Стружанка немаш онлајн.
Дали некој има купено и веќе ги користи па да каже искуство од шишињава на томи типи со цевче што се ? Дали се подобри од обичните, до кога би ги користела, дали намалуваат грчеви и сл..
Каде има Ваикики аутлет и дали во сите продавници на Ваикики има бебешка облека? За Скопје конкретно прашувам.
Имаш аутлет еден колку што знам јас. Се наоѓа во еден нов комплекс карши мида моторс каде што ги префрлија во Визбегово ( мислам е тоа ) поранешна фабрика Типо каде што беше, на тоа место.
Аутлетот е во топанско поле во тоа ретаил поинт што е ,а иначе во сите ваикики во Скопје имаш бебешка облека .