Да да, многу се убави , меки само што ги видов не ни размислував за други, се што друго гледав претходно дали скапо дали евтино, многу тврдо ми изгледаше.. овие се супер. Па во дубак моево не го ставам да ти кажам ама би биле добри зошто да не
19-20 е бројчето што го земавме. Пробавме и поголемо ама беше па ептееен големо ништо ако ги порасне овие пред да прооди, ќе и купам други
Купивме и количка, остана уште релаксатор да најдам некој практичен и во глобала сме спремни за доаѓање на беба, уште терминот да го чекаме
Мој совет е да не даваш многу пари за релаксатор. Доктори препорачуваат да се става откако ке ја држи самостојно главата, значи после 3 месеци. Од се, релаксатор е најнеискористена работа, во наш случај. Некои бебиња во релаксатор растат, ама ако не сака, ке бидат џабе фрлени пари.
Големиот го ставав од раѓање ама имав на fisher price , се правеше и како столче до 4 години маста му ја извади. Е сега гледам моделите по продавници се се до 6 месеци и некако сум на мисла.
Пиши каков ќе најдете, ништо не ме бендиса мене, не ми се даваат повеќе од 100 евра за релаксатор, а до тие пари не ми се целосни, некои немаат лулање, некои немаат позиции и секој ден гледам и ништо не бендисав. Сестра ми многу го искористија релаксаторот, од 3 месеци почнаа одприлика и до денес го користат, внука ми е 15 месеци. Сакав некој едноставен и да не ми зафаќа мн простор, тесно ми е дома. ________________ Од тете и дадичка наша ги имаме првите алиштенца, тие ни ги купија за бебушка
@Alishan30 јас на овој му фрлив око ама рано е уште сега само гледам и сликам што сакам Две позиции се со вибрации светло и звук со поднослива јачина.
Од Велес се тетра пелените од Либерта. Е сега за релаксаторот баш провртев по интернет и таков на fisher price, што може да се користи подолго има на онлајн продавница нама. Сега малку ризик ми е бидејќи ништо немам од таму порачано, па незнам што ќе стигне, друго е да можам да видам прво што плаќам...