Е па пошто вчера ми кажаа дека изгледа ќе биде машко, јас трк до продавница и морав да купам нешто иначе ќе цркнев. Сакам да се осигурам дека е машко 100%, па ќе продолжам да купувам. Ова е онака за мој мерак.
Не знам дали треба да купувам од овие боди со долги ракави или кратки, во Декември ми е терминот, ништо не знам за бебе прво ми е, помош ве молам. Ова бидите можат и под облека нели? Леле не се разбирам во ништо.
Од Либерта од Велес ја земавме. Да на лик и мене многу ми се допаѓа, голема е сакав да и биде комотна на беба моја.Моделот е kunert rotax.
Овој и јас го бендисав, ама незнам што му фалело, ми кажаа во живо да го видам зошто можело да има вибрации а можело и не, и такви работи Јас и овој го гледав http://www.libertabebecentar.mk/rel...nderkraft-swing-and-bouncer-2-in-1-stone-grey
Ние од Bebe home имаме релаксатор, на Ingenuty марка е,има и вибрации и се лула. Јас од прв ден по минутка го ставава,веќе сме 4 месеци и без него незнам што би правела, ужива во него а и мама знае да одморо или среди нешто по дома
Да, бодито оди под блузичка, шпихозни... Сите се корисни, и по долги, кратки ракави и на дебели прерамки, во зависност од температурата. Ама баш за зима, наискористени ќе ти бидат оние по долги ракави, па макар и без блуза од горе да ја користи за во внатрешен простор.
Ние релаксатoрoт премнoгу гo искoристивме. Пред некoj ден гo пакував вo кутиjа и дури жал ми падна. Ептен ни се пoгoди.
Ако го кренала пред некој ден, нејзиното бебе е скоро 8м Јас го користев до 6-7м, заради тежината,а и почна интензивно да се подига и ми беше страв да не се преврти.
За 10 дена правиме 8 месеци. Истo пoчна да станува сама и срав ми беше да не се преврти сo се негo. На пoчетoк пoчнав да си jа ранам вo тoа.
@koritsaki сандалчињава меки се за одење? Ја држат цврсто ногата? Да не потат многу дека се гумени? Преубави се, со здравје да си ги носи малата.
@thinkerbell ти благодарам ,на нас рано ни е за одење (скоро 9 месеци сме) и ги купив колку да не е боса и сака некогаш да стои. Ама и кога ќе прооди здравје , а овие и омалнат , пак ќе и земам други исти Вака се ептен меки за разлика од други (многу поскапи што ги гледав) Баш @Annath ги фалеше и затоа и ги купив , ако може нека ти пише повеќе
Меки се, не потат, оти гумата не е ко полирана и сјајна како на нашите сандали на времето. Моево од година и пол во лето исклучиво вакви носи.