@Annath а од каде ги купуваш? Мислам во Веро џамбо имаше Ипанема од страна и во Капитол. Таму да барам? Едит: Видов и во Спорт вижн ги има истиве
Од Сити Мол и Рамстор, кај што ќе ги начекам моделчињава. Годинава уште немам купено, ама во план ми е. Белки бројчиња имаат
Сандали се купуваат поголеми, како патики или таман да се? Претпоставувам дека синко ке прооди додека дојде време за сандали, па не знам какви обувки ке му требаат. Гледав сандали на кеги, со тврд ѓон, ама кожни. Добри ли се, јас мислам ке го потат.
Многу убави. И јас би и земала вакви, поуниверзални ми се од тие розевите. Ај после да се пуштам во поход
https://mond.mk/ @thinkerbell Ова им е онлајн страната. Ги има и на спортвижн и на кеги на страната мислам.
Околу 1000 и нешто беа тогаш. Еве види на страната Дафи што ја стави погоре. Јас му земав 19-20, уште му се точни.
Јас имам зимски бебе, по догли ќе искористиш повеќе за надвор доколку дома ви е топло (не повеќе од 23 дтепени), мада за зимско бебе новороденче по долги и памучни шорикозни згора е доволно, по кратки не верувам дека ќе го држиш. Ти се понудија веќе за совети ама еве и јас, доколку нешто имаш прашања во врска со зимска опрема, како и што, слободно пиши.
@koritsaki кажуј кај ги зема и што бројче зема? И дали има избор на бои? И земав јас пред некое време сандалчиња од мадр кер ептен слатки, ама по паметот од маж за бројче па излегоа големи. Ама тие се само за мода и фотографија. Овие чим се за одење таман. Нека прооди боса па овие се супер за потоа.
19-20 и земав од бројче тоа беше најмало, а наредното бројче беше ептен поголемо дури пола ноџе плус јас ги земав во продавница за обувки што продаваат Ипанема. Ако имаш фб или инстаграм можеш да ги прашаш ipanemagreece каде поточно се продаваат во твоето место во продавницава каде што бев имаше едни потемно розеви, а низ нет гледам дека има и др бои Е да, најдобро е боса да прооди се согласувам, ако се пушти мојава негде август ќе е супер , кај моите во Мк дома е паркет , а вака тука во станов ми е секаде плочка ич боса не ми се пушта да ти кажам
Помал број од 19-20 има? Моја палчица 16 носи. Кажувај сваќе бидејќи снашкава твоја боса ќе се мажи. Дури сега во 16бр пупи палчо почна да допира предна страна Се што имам земено и виси и само собирам од земја. А баш се фацести, видов на страната што ја дадр @duffi
Не се секирај. Мојата до 1г носеше 17ка, сега е уште со 20ка , а е 15м.Мене поубаво ми е мало ноже. А и бавно и расте и повеќе време ги носе патиките
Економични мајче нашиве. И облека сеуште 6-9 носи а Ближиме 10 месеци. Колку е родено? Оваа е ситна, мала родена а напредува. Триплиравме тежина пред 7 месец ама уште е палчо. Нека се здрави и живи. @Мариаа. Ништо боса ќе биде сепак фала Оф топик сме ама нека ни простат.