Родена е 3180, висока е сега, тежината и е ок оде на кај 12кг. Ама ножето и е уште мало. И мислам подобро за женско помало ноже
Мајка капките за носе дали ги имаш користено, дали се ефикасни?. Ние мака мачиме со затнето носе,педијатарот ни даде едни ампули,се капнува во носето но нема никаков ефект,пробав и со пумпица ништо не излегува,а бебко едвај диши хрчи.
Мајка јас го имам истиот релаксатор.Бебушот ужива. Има опција за фиксно да стори,исто се прави и да се нишка.Во две позиции за седење и за лежење се прави.Плус и за седење како столче се користи. Но цената некако не ми изгледа реална на сликава што ја гледам.Јас мојот го купив 1.500денари.
Мм му стави синоќа, ама не беше затнат, онака за да може полесно да дише додека цица, педијатарот така не советуваше. Имаме и ние пумпица. ако се суви мрсулите не ги вади..
Ние стававме солен раствор како во мали тубички беше, ако најдам слика ќе ти пратам, ни помагаа за затнато носе, побарај во аптека. Имаме и пумпица аспиратор ама како што кажа @Fallen.Angel ако се суви не ги вади, затоа има такви со шмукање ама поскапи се тие се поефикасни мислам.
Јас 18 порачав од Кеги, ама кожни се нашите. Тоа е најмало можно бројче. И таму ги има моделите на Ipamena. Баш ги меркав тие како на @koritsaki, убави изгледаат и удобни, но големи ќе и бидат на ќерка ми. Исто многу мала нога има.
Земи си аспираторче околу 500 600 ден е ама вреди, и околу 50ден е физиолошки за бебе баш во такво шишенце практично е поради тоа го земав иначе 500мл е иста цена. Јас на бекутан го имам и задоволна сум.
Овие ги видов на Кеги Колев? Имаат од 16 бр. Пишува бр на влошка 11,2см. Пред недела две бебе имаше едвај 10 см ноџе. Сега може пораснала Дали некоја има земено? Дали се убави за проодување или за понатаму? Дали се ортопедски? Има повеќе модели.