Ние имаме вакви, убави се, многу се лесни и се виткаат, а и за облекување се лесни, јас сум задоволна.
Фала мајка. Баш ќе порачам. А она со број на влошка е должина на ноџето? Моево бебе има 20 см нозе, доволно е бр16 со 11,2 см влошка? Или бр. 17 да земам? Да не и бидат големи?
@Presrekna Вакви се нашите само еднобојни. Многу ми ги фалеа дека се добри за проодување. И уште едни и порачав поелегантни ако правиме крштевка во август. Фустанот ни е одбран уште тие ни фалеа. Инаку има попуст до недела 10% за едни обувки и 20% за 2 пара плус бесплатна достава.
Еве дел од поголемите работи, не се распакувани ама ми е мерак да споделам Од се по 2 ))) 2Транспортери 2Душечиња 2Креветчиња Дупла количка и такаа... аххх само да си ги дочекам живи здрави, едвај чекам веќе станувам еуфорична!
Сите бебиња хрчат во носињата првите месеци. Немораш ништо да превземаш, ако има густи мрсулчиња само капка-две физиолошки и сами ќе излезат. Аспиратор за бебе помало од 6 месеци, не!
Хахахха мене да ме прашаш во моментов незнам што сакам. Скроз сум во бунило, и на моменти се освестувам дека се по 2 купувам и туку ќе се присетам и ме обземаат некои нови чувства никогаш осетени.. леле којзнае како ќе е Те штипкам за нос трета среќа близнаци
Јас се исповозбудив кога ги гледав сликите твои Со здравје се да се користи @Dance27 онлајн или во живо ги купуваше работите? Сите ми се бендисаа
Премнoгу сум задoвoлна. Бебе ќе прави 8 месеци 3 пат какo купуваме дoлгo тераат. Дoбив на пoклoн друга кoлекциjа, oдма сува и се направи кoжата така да нема да менувам дoдека ми oдгoвара oва. Сoлидна цена и препoрака oд педиjатар ми беше бидеjќи не е jака хемиjа.
Фала мила, уште малце ќе почнеш и ти со пазарење и нема да сакаш да престанеш Прво ми беше шубе да купувам( други ми го насадија ) ама кога се освестив дека немам и баш време на претек од средина на 7ми месец некаде па навака неможам да престанам Фала @Larahappy за одговорот, ми значи. Гледам нешто по пристапно во цена да ми одговара, а да биде квалитетно. Можеби ќе почнам и јас со ХИП гледам доста купуваат, па ме интересираше мислење од некој кој веќе ги користи