За изглед ми е преубаво ми ја краси спалната а за функционалност ќе ти кажам кога ќе дојди синко.Инаку страната не му се спушта и душекот не пошто има фиоки 4 и се ниша.Ние едната страница не ја монтиравме и си дојде како со спуштена а душечето дека не се спушта не ми беше важно оти јас имав огромно креветче со високи страници и кога потпораснав пак ме наоѓаа на спална и се чудеа како успеав
Ај неκа ми поκлони и мене. Ниκаде неможам да најдам убава тоρбица баш бебешκа Или личат на κуфеρчиња, или миρисаат на гума Или ја многу пρебиρам Ама уште тоа остана
@Едно Чупе , а постелнината од каде ја зема, јас барам оградици со 4 страни, досега што гледав сите се со 3 страни, мада додека е бебуш мал 4та мислам дека нема да ми треба, ама кога ќе потпорасне и ќе почне да експериментира и само да станува ми е страв и во спање да не се заглави.
Постелнината во комлет со креветчето така беше понудата креветче постелнина со оградици и душече.Од прилеп е инаку.
Ги обожавам шарените тетри. Од сите шари што најдов купив. А и доста практични ми се, нема шанси да ми се помешаат. Кажи ми таа со пиленцата од кај ти е купена, ја немаме?
@Angel.Heart многу се убави, со здравје да си ги носите. Јас тетра пелени гледав со бувчиња, ама ми беше страв во перење да не ми се замачкаат шарите. И не купив.
Niz biser,vo poveke prodavnicki gi ima.vo struzanka momentalno nema mnogu izbor.sekade se po 60den parce.porano imase uste poubavi,ama se rasprodale.mi rekoa bozem cekale nova roba da im donesat.