Праќаат ама многу примитивно. Доаѓа вработен дедо или на газдата татко, 50 пати ми се јави за да објаснам за адресатс каде е, кога дое на врата жими се гледам има 80 год, нема везе и ти наплака достава 170 ден, а дуканот до кај што живеам сме оддалечени 500м. И робата е оштетена, зошто во дуќан кога ќе им влезеш све е расфрено и на земја. За тие пари купи си Вајкики.
За кали не знам дали вршат достава, ја од продавницата си земав.Иначе од зазу на беба кидс што земав, неам збор! И јас изнакупив од таму, значи нема кој не ме праша од кај се алиштенцата!
Свекрва ми ги гледа и вика " многу скапо изгледаат" ако веруваш неколку пати ги гледам и мирис убав имаат бре, на новичко, на чисто, како омекнувач да имаат а не се перени
Леле мирисот! Исто помислив Неверојатно! Чекам да добијат нови работи,инаку на инста баш страната ја глеав на Беба кидс, на Наташа Беквалац ќерката им е модел ))
Да прашам кое бројче највеќе се користи за новороденче? Сакам и јас да порачам ама не знам да не утнам
56 е најмало, ама зависи колкаво ке е бебето. За бебе родено над 50 сантими, 50 доколку ја има како број, ке му е мала. Мене најмалите ми беа 56ки и му беа добри на синко. Поситни бебиња ке пропаднат во 56ки.
Подарок од баба за внуче Преслатки се, не можам да се изнагледам Бањарчето е педа ипол, едвај чекам да го облечам прдлето
Тие кали ги следев едно време. почнаа да пишуваат некои статуси прости, па и да вреѓаат ако некој им пише лошо и анфолоу им направив. Никад не би купила кај нив. Кој не ги знае - нека чита луѓето што пишувале ривју.
Дали има некој нарачувано од sirinstore01?гледам имаат гнезда по 700ден па ме интересира дали има некој воопшто искуство со страната или конкретно со гнездата?
Јас имам отидено два пати во тоа што е на стара рампа,по ужас однос немам видено па уште продавачката збори на телефон и вика аман од овие муштерииве неможам да јадам.