Исто приметив дека и квалитетот се на лупилу нее ист со оној што го зимаме од Бугарија и Грција,некако многу растеглив материјал се гледа. Кузнае од кај ги носат,од некој отпад кој не ги купува никој и тука кај нас не лажат.
200% се од Лидл, е дали од српски, бугарски, германски, кој ги знае. Видов 2 пара пижами, комплети долен веш и маички на синми што му ги имам купено во Србија и Грција лани летото и есента. Значи робата е дефинитивно таа, но аутлет. Денеска бев во продавницата во Аеродром. Продавачката од љубезна, пољубезна, а се задржав сто саати, дури и бев на линија со една пријателка да одбере што сака да и купам. Не ми направи никаков проблем, дури ми помагаше да најдам бројчиња. Крца роба за мали, за бебиња до кај год, год и пол.Многу повеќе од тоа што е на фб поставено.Особено за женски. Имаше и за поголемки. П.С.А дека на фб се бедни, нема збор.Ама за тие пари, тој квалитет, тешко да се најде.Ми е гајле што прават на фб.
На синко роден 49 см. 50 беше ок. Малку во ракавите долги. Но сега за ќерка мо која се роди палче од 2400 со 45 см и 50 и беа преголеми. Пливаше во нив и се и беше огромно до 3 месец. Зависи колкаво бебе носиш
Конечно се решивме и ја подновивме беба со количка؛ Се прерадував Уште собата со плакарче и креветче и ќе се гушкаме
Јас па сега дознавам дека второ дунде е на пат, се исповозбудив . @kukla21 за кога е планирано? ептен сум аут јас алиштава се топење. И дај кажете рецепт за дунде
Хахаха. Така е. Мм најмногу мрази кога ќе му речам нема пелени а тој треба да купи. Вчера во рамстор зел 4 пакувања и гратис проодувалка. Која радост беше кај бебе кога ја виде. Само што на мојава палчица и фалат 1-2 см да допре под за да се турка. Ама најде начин со една нога шиба по соби
Многу се убави, посебно ова жолтово ,јас сум љубител на жолта боја,а од картерс имам слични од ќерка ми.Со здравје да се носи
Сакам и јас жолто, ама многу слабо избор имаше.. Јас сум наумила со жолто фустанче од болница да излеземе
И јас многу сакам жолта, на пилето мое му купувам жолти работи и ептен се радувам кога ќе начекам нешто за машки.
Еве да се приклучам во групата обожаватели на жолто Имаше во окаиди жолто фустанче баш ги гледав јас ,сега не беше клод жолто туку како со некој шари ,цветови ли беа не се сеќавам баш,јас имам од ваикики две жолти фустанчиња земено и едни шпихозни по кратки многу се слатки .
Ајде ,онлајн нели можеше да се порача од кај нив мислам ,јас па кога бев жив чоек немаше ,бев кај 12-1 напладне во работен ден да видиш тоа време да појдеш.
И ние земавме,по некои пресметки до роденден треба да истераме 10.10 Ама мали откако виде залиха почна по 3 пати да кака @Presrekna исто во несвест паѓа за количево,ама уште не знае сам да го вози,па ние го возиме,а он од седечка положба си игра