Може е малку оф топик, ама да прашам тие што сте биле деновиве во ваикики, се наоѓа ли нешто по долги или само летно е уште?
Се наоѓа и со долги, има и дебели блузони и тренерки. Веројатно немаат многу роба па не ја тргаат старата да не изгледа празно.
Од шеа путер и камилица е. Се користи за чуствителна кожа. Нас многу ни помага кога му е црвено газето.
Помислив дека е за тоа затоа прашав. При крај сме со павловичева, а и по сите напишани коментари на форумов сакав да ја сменам за друго. Ова фино ми се гледа. Која цена го купи?
Го имам и јас, мислам дека 115ден беше, всушност тоа е маслен гел за нега на кожа, јас ја мачкав на телото после капење и бидејќи е масно и го негуваш и нежно го масираш, моја бебка мислам дека уживаше кога ја мачкав
Оваа е 4900, ја купив во Бебе супермаркет, последна беше. Супер е, оваа чинијава е за до 20 кг, а после има додаток батково да си застанува и да се мери, до 50 кг. Да си има своја Прво бев во Енци менци, сакав од Чико да ја купам, но се продала. Рекоа ќе добијат во август, околу 6500 е таму. @kukla21 Ги има преку Брендирана облека за возрасни Лондон и Baby & Family Online Boutique.
Пробај со оваа. Кај нас од проливче после настинка беше жар во газето и дундето. Се пробав и мустела со цинк, и валеда, бекутан и павловичева оригинал што си користам. Ништо само од оваа за еден ден и помина