Од 0+ пиши на кутијата но не мислам дека толку мало бебе можи да ја држи. Моето е 4 полни месеци моментално. Јас ја купив малата Софи околу 680 мислам беше цената. Поголемата мислам е околу 1200. Ама помалата како осмица што е некако убава ми се виде за држење. Пишува дека е изработена од нетоксичен материјал, природен каучук. Но искрено повеќе од ќејф ја купив за малата. Прееска баш и ја дадов и се израдува,ја виткаше и гризеше доста долго. И други глодалки пробав ама одма ги пушта. Барем си велам не ги дадов џабе парите.
Незнам дали да фрлам толку пари за Софи...ако не ја сака жива ќе се изедам...ај можи некој ќе ни ја поклони ќе почекам
Ние ја добивме и искрено да ти кажам според мене се фрлени пари. Син ми повеќе ги сакаше оние со вода што се ставаат во фрижидер.
Не знам каде да најдам убави сандали за синко. Оние на ипанема ми изгледаат затворено, мислам дека потат. Ама за на плажа ми требаат. Има на чико гумени, бели, можеби к тие ке го потат. А сите класични сандали со лепенки што ги видов се плави, сакам кафени, крем. Каде има?
Сум заборавила да пишам дека ми требаат за на плажа. Тие од кеги ги гледав за секој ден ама се доста затворени, не ми прават кеф.
Чим ти се за плажа, најубави се најкот. Отвори по страниве види дали им бројче. Најпрактични ни биле за на песок за во вода итн.
Фала женски. Не налетав на вакви најк. Ке проверам во продавници. Што мислите за овие на чико? Или ипанема да купам? Не ми се даваат пари за неколку носења. Уште нешто. Ножето му е 13,5 цм, колку цм да се сандалите?
Па обични папучки во џамбото може има или чак и на пазарче. Кеги ипанема се доста скапи ако ти е само за на плажа јас така би купила.
Не е синко за обични папучи. Му требаат сандали, ама сега ми кажаа феминки, да се затворени напред. Кеги се кожни и затворени се многу, на жешково не сакам да муноблекувам без потреба.