@Deni87 има повеќе видови отвори на линкот ИГРАЧКИ-ЗАБАВНИ-ИГРАЧКИ СО ЗВУК https://bebesupermarket.mk/product/Toy-with-bell-sound-owl-WoShs @ni.na во tritex има
Секаде има. Јас имам од ОВС, ваикики, окаиди, картерс. Едино во ориџинал маринс само од 3+ најдов. Имам од ќерката 0+, ама дека е промена на сезони може потешко да се најде.
Ова беше идеа на свеки моја као за да не е бебе на под на меко да била.... Секако не прифатена од мене.... Мојата има дебел килим над него едно старп јоргамче тенко и над нив навлака за спална(оваа ја ставам да и е чисто и ја менувам на 2 дена) според мене не ти треба.... Ама секој си знае за себе
Не Мене ми беше потребно вакво нешто пример ако сакам да завршам работа па да го оставам на сигурно освен креветче немам друго сигурно место, за во хранилка е мал и не сака да седи.... Можеби сме можеле и на тој начин како тебе но еве се решивме да земиме сепак и навистина е супер задоволна сум, можеме и ако одиме на гости да го носиме само тоа не мора цело креветче да го влечкаме...
На земја не е сигурен верувај.. Можеш игрална да му купиш како кош што се, или монтажно креветче. Мојов се рола само, за 5 секунди на паркет завршува, а абер нема од лазење
Во Ваикики има, само повеќе избор имаше на долги и потенки модели за момчиња, а за девојчиња има на долги и подебелки и потенки. Во Енци Менци имаат донесено нова колекција на чико облека, меѓутоа нема намалување, ама имаш и од летната некои подебелки и потенки модели по долги, кои се на 70% попуст, нз само колку е останато од нив. Инаку и мене ме интересира за во другите продавници дали имаат донесено зимско-есенска гардероба.
Само памучни работи, шпихозни, памучни панталончиња, а бодиња само по кратки, по долги ретко да начекаш.
Исти случај одам до кујна а споена е со дневната она од полулежечка се дигнала седи ако поработам повеке од седечка на меше по играчка тргнала и плива по под