Да Планирам топло да е и да шета бебе голо хаххаа Септември топол е мајче јас до кај 10ти планирам да завршам работа
Прееска маж ми ме праша кога да го пишел одморот, ко божем јас знам кога ќе се породам Јас така со претходното си планирав ама сега не планирам, ако биде како тогаш може и октомври да ме фати
Моево е незгодно поставено и најверојатно царски ќе биде. Не сум зборела со докторот, си правам јас планови и бајрам со паметов.
Во четвртокот на ГАК ми рекоа дека е карлично. Ама нон стоп се преместува така да не си сфатив дека така ќе остане.
Дали знаете каде можам да најдам бодиња без ракавчиња за новороденчиња со преклоп и копченца од страна? Барав во ваикики, но такви има само по долги и по кратки, а јас сакам без ракави да земам. Благодарам.
Јас до сега немам видено нешто такво.. По стружанка тритекс исто немам сретнато. Инаку, јас сум изрод изгледа. Тие на преклоп бодињата ми беа понепрактични од обичните. Потешко ми беше да го местам бодито па да го поткревам отколку да му го протнам околу глава нормално боди..
Јас имам столче на Мони, од енци менци е. Имаше попуст, околу 4000 плус нешто за 1000 денари купив. Ама исти се и оние од 3000 во локо кроко. Јас би ти кажала да купиш поевтино столче. На чико се добри ама принципот е ист. Пластика и сунгер за седење. И чико има три нивоа на наслонот за грб и овие другите. За нозе исто. Ако ти е ептен мерак купи и на чико, ама имај во предвид дека за тие пари не добиваш којзнае што. Кај колички има разлика огормна и вреди да дадеш пари ама за столче за хранење не. Нема такви, немам сретнато. Јад многу малку му облекувам боди со кимони ракави. Додека беше бебе вбопшто не му облекував. Сега имам едно две тенки колку да има боди затоа што е клекни стани цело време, па бп раце итн. Мене сите бодиња ми беа исти. Секако мора да пазиш да не го повредиш. На почеток носеше само шпихозни и постелав шпихозни, го ставам синко одозгора и го облекувам.
Дали успеавте онлајн нешто да нарачате од Зара, мене ми стои само за да се превземе апликацијата, а не можам да си нарачам ништо, ниту пак да ја разгледам облеката.