Земав срцка и лилакови ( најмногу ми се лилакови ), има и по нешто розевко, праска боја...само црвено не земав, малку понападни ми се црвените. Гледам да ги има сите боички.
Јас па мислев дека само на плаво купуваш Така јас на почетокот сум и оставила дојам на свекрва ми дека сакам највеќе зелено и плаво (плус и дека првата количка на зелено ја одбрав), а јас само розевата не ја сакам баш, и цело време ми купуваше работи исклучиво во зелена и по некоја плава. Дури почна и да ми смета па почнав почесто да и облекувам работи што ги добила на розево и лила, за конечно да ме укапира Многу ми се свиѓа праска боја за женско бебенце, ама штета не ја наоѓам често.
Мене комшиката ме укапирала дека омилена ми била лилакова, затоа што ко ќе сум пружела алишта цела жица на лила ми била. Сакав да и речам жено шо да праам кога такви се погодиле постелнината и пешкирите. А кога ќе донесам дома нешто плаво, свеки мисли дека потајно сум сакала машко да биде. Одма муабети како докториве е можно да го погрешат полот. Можда сепак машко ќе сум родела. Луѓе без работа хахах.
На мајка ми и викале за мене дека сум машко цели 9 месеци.Во тоа време давале торбици со бебешки ствари на розе и плаво. И таа зела плава.Кога отворила дома се розе внатре И ете вистина женско излегнав Малце оф топик е но се надоврзав на постот погоре
Срце си да ми кажеш од кај ги зема! Барам вакво никаде не можам да најдам, а сакам синко да го дотерам за свадбиче Едит: упс, видов ваикики ама не најдов таму уфффф
Не знам каде да прашам па овде. Подарок за 4 месечно бебе, го купив па се мислам дали да го сменам. Мислам ќе се најде ли вакво нешто или само ќе собира прашина?
@mimiiiii nie kebenceto za igra najmnogu go iskoristivme... Poveke od relaksatorot.. Bebus si lezeshe bas od pred 3mesec..navisyina e korisno i intetesno za bebushko
Ееее баш денес саκавме да земеме ваκви,но нема бρој во нашиот гρад,ќе чеκаме следна пρатκа. Пρеκρасни се!
Ние добивме ваков подарок денес само сина боја, мене многу ми се допадна, тие играчиња горе сите тропкаат и има опција да се извадат за в раче, добро е за игра и занимација. На моето пишува +6 месеци.
Иренке не е купен од тука, го порачав преку пријатели од Англија, 25 фунти. http://m.debenhams.com/webapp/wcs/stores/servlet/prod_10701_10001_222010553194_-1 А нук сетот од Амазон англиски 18 фунти, на попуст
Кога почнавте патичиња и др.чевлички да им облакате на дечињата? На колку месеци? Инаку овие не ни се купени, ја терав мајка ми да ми ги плете. Многу имав кеиф кога порано ги плетеше за други дечиња ( јас зборам имав 10тина години), и секогаш сакав за моите деца да сплете. И ете конечно Детска радост.