@0ли еве ја.Одлучив за ваква за да седам и јас со неа и да ја анимирам,baby gym со пречници горе на кои висат играчки е подобро од аспект само да се занимава,ама пократко трае тој период,ја надминуваат брзо таа фаза кога е фиксиран фокусот.Одлучи сама што би ви било поадекватно
Истата ја купивме од jumbo 999 ден мислам беше целата се расклопува и како слагалица многу е интересна има и убава музика
Како идете на шопинг во молови? Заради ситуацијава нема шанса бебево да го пикам по продавници. А мм да го пратам да купува за бебе НЕ Единствено што ми текнува е да ме чекаат во кола или?
Во Сити Мол отидена сум двапати во 10 часот кога нема уште никој. Какво одење со бебе, нема потреба. Претрчувам сама, директно до бебешка облека, трк на каса и заминувам. А сега не ни одам по молови, во продавници бев во недела кога жив човек нема. Не ми е раат купувањето, набрзина грабам и бегам. Мм и малиот се возат во кола додека купувам. И онлајн порачувам понекогаш.
Да, јас еднаш бев во сити мол и тоа за поклон да купувам и ме чекаа во кола. Инаку бебе пред некој ден прв пат влезе во супер маркет, зошто е широко. Никаде не беше отиден до скоро.
@0ли да и јас така планирав до ваикики ама мислев да не има друга опција Гледам од хелоу бејби имаш земено и јас им пишав ама нешто ги нема да ми вратат. Ме интересираше до кој број имаат бодиња зашто само бебшки мали ставаат на фб.
Во Ваикики не бев во мол, во продавница бев, не сум во моментов во Скопје. Не ми се од Хелоу порачани, ги купив во продавница, но треба да имаат поголеми бројчиња, овие што ги купив се 6-9. Мислам дека постојат за до година бројчиња, а комплетите им се за новороденчиња.
Pampers premium 3 за која килажа се? Од која фирма користите тањирчиња, лајчиња? Треба по малку да купиме . Гледав томи типи, нип... Сакам помали длабоки за почеток и помали лајчиња силиконски, што препорачувате?