Од енцименци ја нарачав преку телефон зошто така ми дадоа 15% попуст. 2200 денари. Ама искрено не вреди, баш тоа коментиравме со мм. Зашто подлога си е подлога нема врска колку пари е. Ќе поминеше и со тие од 600денари али ај
@0ли колку е жирафата и од каде и јас денес цел ден се мислам дали да ја купам.. За 3 дена правиме 5 месеци.
Јас тоа се мислев дали овие поскапиве имаат нешто подобар материјал па толку што се поскапи. Овие што се над 2-3.000 изгледаат мн убаво али не ми се даваат толку многу пари само за тоа. Од друга страна пак овие од Пи Ки Бебе ми изгледаат некако материјалот како да е шушкав Оваа тука од нама ми изгледа дека е со малку поасален материјал, и е измеѓу со цена али па неможеш да знаеш додека не ја видиш во живо
Подлога си е подлога, јас од базаро купив и си заврши работа. Имај на ум дека кратко се користи, 2 3 месеци, и потоа ке ја спакуваш за друго бебе. Дали ке дадеш 1200 колку што е во базаро или 3500 во енци менци, твое е.
Ми тррба мала помош девојки Сакам на малата да и нарачам од Зара ама за бројче се мислам.... Имаме 75 цм и летните на BREEZE 80ka веке и се скроз точни.... Е сега нивните се секогаш малку помали..... Па се прашѕвам Зара дал да земам 80ка или 86ка??? Некој што порачувал да ме упати???
Шушкава е и нашата, според мене битно е да може да си закачуваш различни играчки и да се пере подлогата. Кај мојата е добро што се откачуваат сите работи и после само подлогата може да се користи.
Зара имаат доста големи модели, 80ка ке и е таман. Ама ако сакаш да и се полабави, земи 86ка. На синко, од ваикики 18-24 месеци му е таман, од зара истата бројка му е лабава.
И јас слична имам секаде ја влечкам и многу работи ми собира а и се закачува на количка.. @VDT2906 @Tsukinory 1350 е од М&М shop mk на фб побарај...од ко порачав некаде видов 1200 ама незнам каде ако најдам ќе ви кажам
Оваа торба што е поразчлична од обичен ранец? Многу е скапа, а мислам дека скоро со сите колички оди торба за бебе.
Се можеш да ставиш внатре, и е многу практичен, јас здравје планирам да го купам затоа што ќе ми треба за бебето и за поголемкото, дупли алишта, шишиња,играчки.. и се закачува на самата количка. Обичните ранци незнам колку се практични за на количка. Торбата што ја имам со количката не можам да ја затворам од што се имам внатре.
Торбата што ми е со количката е голема како за лап топ да собере, толку е тенка, тетри и влажни би собрала, повеќе не. Овие ранциве не ми се скапи, зошто за 1200 би купила и обичен ранец.но тука е баш организирано, со одредени прегратки и обложен дел за изолација за шишиња.
Се спремаме за внучко Ама тета малку ја утна работата со последното комплетче. Некако апла за девојче е. Можеби ако ја одлепам таа машната ќе го биде и за момче , или да не се глупирам? Ај совет од мајките