Се е убаво, само машната извади ја, и готово на последното комплетче, мене не дека толку ми боде очи, ама оти сатен па впечатлива е.
Мене ми бодат во очи светките на очилата на зајко и долниот дел некако женски ми делува На моето момче не би му го облекла
Светки нема Ама у право си , долниот дел е баш различен некако од овие машкиве. Се договорив да го сменам Фала ви Ќе ми се смееја
Ние добивме на поклон од локо кроко погледни убава е многу материјалот за лежење е мек плишан не е најлон
Така да и јас така си размислувам, синко немаше подлога, на едно ќебенце на земја си играше и после од кога почна да лази не се стопираше.
Почна да го ставаш бебче, вие тука негде како нас мислам дека сте. Ние 2ипол месеца сме, да земам побрзо да купам да не испадне после ич неискористена
еј и само да ти кажам јас го земав 30 долари, сега гледам малку поскапо е.барај по али истото ке го најдеш поевтино.инску е доста големо 2 метри на 1.8.и добро е што се брише лесно, кога се лигави малата со влажно марамче бришам, и со дезинтсл од време на време.дека не впива вода.
Јс си купив ранец од дуки дасо и доволно е голем и комотен и основните раб за бебе ми ги собира, секако ско носам нешто алишта и одам на подаелку земам и торба негова, а и со количката оди. Ранчето е 1600 и е топ 2 во 1.
Од Локо Кроко е 1860 ден Мене ми беше потребна,со близначиња сум и торбата од колицата ми е мала. Навистина е многу практична кој патент да го откопчаш од страна ти дава пристап внатре во ранецот. Има и подлога за пресоблакање
Да, од Зегин. Ја фаќа и ја носи во уста. Не ја гризе цело време, но не ја пушта и заспива денес со неа во рака.