Да те прашам, го пушташе ли во машина и дали го изврте на центрифуга да се исцеди? Гледам на 30 степени може да се испере, јас го пребришав со средство за дезинфекција, ама пак перење си е друго
Да,го изврте центрифуга,само не сум сигурна дали беа 800 или 1000 вртежи.Нема гајле,има и неколку пластични играчки/глодалки кои не се откачуваат,си беа на место
Девојки, гледам бебешки гнезда, бев решена да земам ама сега се мислам дали воопшто ќе ми користи. За пресоблекување мислам дека не е практично, за лежење ќе земеме релаксаторче. Некој искуство. Фала
Јас ептен го користев до кај 4 месеци, ама релаксатор немав. Преку ден во гнездото преспиваше во дневна, само многу брзо ми се издолжи детево и не ја собираше повеќе
Мене гнездо ќе ми биде перницата за трудници, имам од тие големите. И онака до 3-4 месеци се користи и толку
Jа ептен гo искoристив на пoчетoкoт. Пoгoтoвo затoа штo ми беше пoубавo вo дневна да спие и да гo sиркаш пoстojанo.
И ние ја земавме истата сеуште не сме ја монтирале и беба ја возиме уште во транспортер.... Се нафевам добро ке се покаже
Истата Софи ја искинавме, а за Тритекс немам збор ги изнаносевме сите работи.... Можда не се за дотерување ама за дома и во двор и те како одлично ни вршат работа
Јас таа ја користам сега 7+ како ограда долу на под а исто како тебе мислев за гнездо ама во реалност е мн голема а бебе тогаш мало и ми изгледаше ко да ке се задуши во неа :/ па не ја користев з атаа намена