Жолтата е подебелка и е 500 ден од ваикики ,тегетот е шушкавец подарол ни е незнам колку е од оригинал маринс е да видиш таму евентуално.
Многу се убави и баравме скоро, за мојот бебуш да не е големо, 3 месеци ќе биде тогаш. За внука ми барав
Од 3 до 6 месеци се ,ќе бидат големи за твојата кукла во октомври треба да се роди така ,мој предлог ти е за нејзе исцело некое мекано скафандерче да и земеш имаш многу убави такви .
Такво земав, мерак ми беше за јакна, ама голема ќе и биде, таа глувче ќе се губи во неа. Ај скафандарчето ќе си го користиме
Облека по ваш избор- изберете бренд на Фб, се што сакаш ќе ти нарачат. Е сега си ставаат заработувачка. Јас убаво искуство имам. Баш се коректни.
@macka91 од C&A. Не знам дали ја има кај тебе. @Alishan30 исти не сум сигурна,но Дафи што спомна и по нет што продаваат се наоѓа речиси се. Иначе кога ке отворат граници да знаеш дека во Бугарија има C&A,многу солиден квалитет и цени. Бодињата се мултипак 5-те,за околу 15 евра,исто и сетовите дводелни се толку.
Здраво, не знам дали е за тука прашање, од каде може да порачам вакво нешто со месеци и доколку има некоја од Вас да ми прати да видам како изгледа? И ако може некоја идеја за сликање за прв месец