Има еден профил на Инстаграм Ангелаарт16 мислам дека таму гледав вакво нешто. Разгледај по сликите надолу
Може не е за тука прашањево ама гледам многу ја купувате Софи жирафата за глодање, па ме интересира што е толку посебна и различна од другите глодалки?
Посебна е што е од чиста гума изработена. А дали бебе ке ја глода тоа неможеш да знаеш. Мојов не ја обожаваше. Има некои бебиња неразделни се. Стара итрица е Софи жирафата
Мене ми е слатка како изгледа, а и бев читала за историјата на Софи, дека секоја е уникатна, рачно изработена блабла... решив да му ја купам на синко Се мислев дали е сеуште мал за нејзе, ама ќе видиме дали ќе ја бендиса
Majki na dve bebinja so mala razlika godina i pol. Kako se snaogate so vozenje vo kolicki. Imate dve ili kako?
Од Тила, скоро 1800 е, но со попуст 10 % ја зедов околу 1600. Не дека е којзнае колкав попустот, но ете барем нешто Само ја исправ и испеглав, уште е рано да го ставам во неа, чекам да залади. Ми се допаѓа памукот и дебелината.
Дали имате порачувано од Baby & kids Dado на фб? Во Струга имаат дуќан @Bubish26 познат ти е бутиков?