Оли, а дали е дебелка или нешто измеѓу? Не сакам многу дебела за буцко мој па да знам дали да тркнам до тила
И јас не сакав дебела бидејќи не ни е студено дома, но и не е претопло во спална бидејќи не грееме таму. Некоја средна е, тамам ми се виде. Со тенки пиџамчиња одоздола мислам дека ќе е океј.
Дали имате порачувано од ПатПат страната? Многу убави работи има и над 35$ нема шипинг. https://us-m.patpat.com/
Конечно најдов magic cup во неутрална боја @Мариаа. @Yowannty знам дека вие ги имате,пишува пред прва употреба да ги ставам во вода што врие па да ги стерилизирам, така ли правевте? Да не ја оплескам работава да биде џабе фрлени 600ден
Меџик е дека не може да истече водата. Од 8+ се користи, од неа може да пие кога ќе притисне со устата, може да ја врти како сака нема да истече водата. Се препорачува за да се навикне да пие од чаша. Мојов знае да пие од чаша,ама кога одиме некаде или за во текот на ноќта му давам од шише со цуцла, а сакам да го одвикнам од шишето со цуцла. Пластична е и лесна,ќе може да си ја држи сам (се надевам )
И мене ме интересира дали нарачал некој и дали нешто пристигнува сега со ситуацијава Инаку, некои од нашиве онлајн страници држат парчиња од ПатПат, пример се Muppet kids и Baby shopp.
Ако нарачуваш, гледај дали има слика ставемо од некој производ од потрошувачи. Материјалите не им се убави на повеќето работи