Dobar den od mene nova sum ovde ne sum mnogu vo tek ,gledam preubavi raboti ste kupuvale,jas uste nemam pocnata,ama mnogu mi se sviga kebencevo od kaj go zema ?
Ќебенцето го зедов од продавница за постелнини има и бебешки и обични постелнини од тач е.Иначе од Гостивар го земав.
Ние ја купивме вчера оваа мрежичка за бањање, незнам колку ќе ни биде од корист, дали ја има некој од вас пробано? И еве ни го и душечето
Ние користевме мрежичка еден период (додека ја собираше) и е супер практично за туширање, да не мораш да ја полниш кадата.
Ме интересира погоре плавото скафандерче едно делно од кадее купенои која е ценатаи дали има бројче за над 6-7 месеци т.е од 6 месеци до годинка
Скафандерот е купен од Гостивар од Кони дуќан за детска гардероба.Имаше од 0-12 тоа беше целосно со ногавичиња ова е 18 и посебно има и ракавички и за на ноџиња.Како додаток.Синко е 9,5 месеци па не ми се земаше тоа од 0-12 ова попрактично ми се виде.Иначе го зедов 1000 ден. Од внатре е памучно,дебело е и турско производство.
многу се квалитетни дани овие производи од импидимпи многу ми е жал што не можат да се најдат кај нас ,ние ги имаме баш истите бодина како твоите на сликата
Топлинки...И уште едни топлинки кои ме мрзеше да ги сликам, тегет со плава гума доле и сликичка од Мики Маус Едните ќе бидат за по дома, другите за во градинка.
Комплетче за на свадба тегет панталончиња, бело кошулче со тегет лептир машниче и тегет со бело трегери.
Со здравје да си се служите. Спојлер Како тоа втора количка? Летна? Си сакавте сами или едноставно одлучиле да ги игнорираат вашите желби?
Ne prasaa za lulaska a veke imavme. Letna e ovaa na slikata,a nie imame zimska,sto nahnadno se zatvara napred. Da ti kazam ubavo ni dojde,deka sme vo zgrada,pa ednata ke mi e doma a drugata mi e po merka za vo kola.Taman da ne kacuvame simnuvame.Ovaa ke e za niz doma,da e pokraj mene dur fatam nekoja rabota oti veke se vrtime niz krevetot.