Што му облекуваш оздола за спиење и на која температура спие? Не ја сушев во сушара, но и мене ми се виде дека се потсмали откако ја исправ. Ама ај ќе го истурка периодов со неа. Му облекувам или боди со куси или рампер и вреќичката. Спие на 22-23 температура.
Пижами со долги а не знам која е температурата. Јас спијам во пижами со долги и се покривам со дормео јорганче, маж ми по долги а со фротирка се покрива.
Moite 3 ne sakaa vrekicki nikakvi. Imam 3. Esenska letna i zimska... ne gi podnesuvaa , skletcii se site trojca. Novi mi sedat, najneiskoristeno nesto mi se.
Женски, кај може да се купат онлајн тие лигарниците нешто како наметка,блузичка што се? Бебе кога јаде од глава до пети па и хранилката лом ја праи
Со ракавчиња е а доле кај нозете е слободна. Ама цената. Ако ти треба за зима, почекај во бејби енд ко, уште малку ке им биле готови, подебели се а имаат нормална цена.
Го замислувам моево с'клетчија во вакво и жива вода како се прави, сварен во најлон Не се потат во вакво?
Ракавите се материјал,само најлон е на гради. А и мојата е премногу с'клетчија. Сеуште сме само на млеко,не сме го употребиле.Зедов едно па ќе видиме дали ќе го користиме или ќе си стое во плакар Него да те прашам од колку месеци почнавте со вкусови со кашички.Вчера нас педијатарот ни кажа после 5ти месец,а гледам на кашичките пишува 4+ Ти знам дека беше породена недела-две пред мене па по тебе се водам
Немам почнато да му давам, рано е некако, после 5 и пол месеци планирам да почнам, а ако е сè во ред, можеби ќе почнам од 6 месеци.