Од кај ги зема? На вриење шариве се уништуваат? Мене една продавачка ми рече после прво перење ќе ми се одвапцале, ово оно, бели да сум си земела и јас никакви не земав на крајот.
jas imam sareni,non stop gi koristam i gi peram na 70 stepeni pa kako novi mi se seuste a eve sin mi e 11m
Ели ги има во стружанка, во анжи и низ сите протавници од таков тип. Конкретно во тц бисер има повеќе такви продавнички, јас од таму ги купив, баш сега имаа нови добиено. Инаку јас ги ставам на вриење, на 90 степени, и двапати ги враќам на плавење (така правам со сите алишта на син ми) па исти си се, ги гледаш на сликата.
Да, гледам дека се исти затоа и прашувам. Имаа во Стружанка само 2 вида јас кога прашував, ама сега чим добиле мора да се види тоа
Mamicki da ve prasam-dali znaete da mi kazete koja cena se ovie krevetcinjata/igracnici za deca i kade gi ima ?? Pozz
Ги има во скоро секоја продавница за бебешки работи - монтажно креветче е ова уствари. Јас видов конкретно во Локо Кроко во Кисела Вода, а цената им е тука негде како и обичните креветчиња, од 4000 па нагоре мислам. За поетини не сум сигурна.
https://www.facebook.com/Bebe-Centar-Alf-Kids-876972512383728/timeline/ Лајкни ги на фб, редовно објавуваат вакви креветчиња, баш сега имаше едни за 3900, од Прилеп се ама доставуваат.
Drugite ti odgovorija za cena i kade,jas samo da dodadam deka plus si kupuvas dusece koe ke mozes d a go stavas na dve nivoa.Ic nema da zgresis so vakvo krevetce. Drvenite se salo licni a posle maka macenje na bebcinjata so toa stranicnjacite i zaglavuvabje race,noze. Jas imam i sum zadovolna.So se dusek mene mi izleze okolu 7000.
Jas baram za poklon ,ama samo vo Jumbo imav videno pa i na drugi mesta da prosetam. Fala za odgovorite