Јас пробав и ми испадна шипинг 2200,така да изгледа зависи од големината на нарачката, плус пишува такси дека се плаќаат.
Туку сакав да прашам бодиња по долги со предно закопчување кај да најдам? Во ваикики немало била свеки што и не ми се верува баш Гледав пред некое време во андреј компани на бибејби дали има некој искуство со нив? Каков е памукот?
Како ти се свиѓаат овие на twistshake , ги гледам кај блогерките многу ги промовират , тука низ аптеки не сум видела мислам ..
На долги ми требаат мене..а и некои шпикозни како за спиење треба да земам не се комотни дводелниве пижами што му ги облекувам... Имам неколку блузичиња од тритекс па ако се ист материјал треба да се убави и бодињата..ќе појдам да зирнам блиску имам тритекс
@Krofna1 и јас имам на би бејби многу сум задоволна @babyboy1 ич не знам цени ама тие обичните белите се 250ден, а овие другиве од 250 до 350 се движат. Има на фб тритекс гевгелија таму има слики со цени или евентуално онлајн.
Искрено незнам за дхл јас нарачам по еден човек и ми донесе Па дека ми се свиѓаа и други работи гледав на страната за достава ама незнаев и за дхл значи не се исплаќа никако