@0ли 9-12 месеци. @kukla21 На малиот му се цицаше, па го почекавме мм во кола, тој ги купи лигавчињата, не знам да ти кажам (ако мислеше на mothercare).
Толку се околу 850 мислам беа,овие од вајкики ми личат поубави,ќе му земам и јас на батково цело време се открива а собата навечер е ладна.
@monik55 @Jana06 Она целосното е за спиење? Го планирав за излегување во количка да му е топло Не ни видов дека пишува на него вреќичка
Овие се за спиење, памучни цели, за шетање скафандер како јакна ви е најдобар. Ама гледајте со стапалца, за непроодени деца е подобро целосни, отколку и чизми да купувате. Плус и попрактично е. Синко не сакаше да спие во такви со ногавици, во онакви широки доле.
Што мислите дека е најдобро да му облечам за во вреќата? Станот ни е доста топол, најмногу ја земав за кај моите во куќа се, па доста ладно е во зима.
Многу зависи од бебето. Синко за спиење е обелечен како нас. Вреќичка за спиење, боди со кратки и пижами памучни, не многу дебели. И јас и маж ми сме исто облечени и со иста дебелина на кебе се покриваме. Ама во куќа сме и ладно е. Веќе и греење пуштаме минимално.
@Jana06 Ја имам истата, во соба е 22 степени, му облеквам боди со долги и хулахопки. За секој случај држам ќебенце до мене ако почне да паѓа температурата во собата го покривам плус. Мојов многу прета со рацете, купив еден број поголема и сега со се рацете и нозете го собира внатре
да прашам нешто , гледам некои од Вас нарачуваат од George , ама мене шипингот ми го вади 1500 ден , јас нешто не правам како што треба или реално е толку?
Толку е, дури и поскапо беше. Нарачуваме од страните на фб, тие нарачуваат поголема количина, па исплатливо им е. Tiny baby shop, Брендирана облека за деца и возрасни, Family online boutique вака нешто беше.
А зошто мене не ми вади 1500 ден, и за 300 ден сметка и за 5000 ден сметка пак 2200 ден шипинг? А во опции гледам дека може за 1500 ден само подолго да ги чекам. П.с. на втората слика се гледа дека имам само еден избор 2200 ден