Ете го малото креветче ова ми е попрактично за новороденче можам лесно да го спуштам и кревам бебето, а исто и во дневна и куња да го влечам помене. Креветчето што го купи свеки го демонтиравме па здравје за 6 месеци ќе го монтираме, гледам криво и е, вика што сте го демонтирале и ништо не рече жена, ама што да правам стварно беше голем кревет.
@BabyD0ll Овие лулки креветчиња се супер за до 6 месеци. Преслатко ти е И јас си го извадив, како ново е а пред 3 год земено. Ама синко ни 2 пати во него не заспа И тоа некст то ме креветче сакам ги користам во прво време, едно до креветот наш, едно во гардеробер па ќе видиме
Ќе си го намонтираш пак креветчето од свекрвата Додека не се роди и не пробаш, не може да знаеш дали ќе спие или не
Ќе спие зошто да не спие. Моево си спие во креветче од прв ден. Иначе супер е многу убаво креветче сте му земале
Капчето и работите од првите две слики од Ваикики се, а двете шпикозни без ногавици се од Локо Кроко. Капчето многу слатко му стои, кога му го закопчувам, само образите му се надвор
Ќе видиме ќе пробуваме секако хаха, имам и гнездо купено македонија чекам мајка ми да ми го прати ваму. Еве го сликата од на видео е.
Бебифонот од Алди да не е што беше на флаер и намален со добра цена И јас го гледав истиот Алди и се мислев баш ама не го земаме ќе го барам сеа , валјда пак ќе го има у продажба криво ми е што го пропуштив пред недела две кога беше .. И ова белкото со месечинки постелнина нешто такво да не е , од кај а зема и колку Од каде и колку , и јас во потрага по оградици најдов една страна на инстгр нај ми се свиѓа и цени и засебно може се да одбериш што сакаш , постелнина , оградици , перничиња .. Секаде кај шо гледав над 3000 се иначе
И јас барав и прашував по фб и инстаграм ама многу скапи ми беа, плус и дека за две. Овие ги земав од Ситник од ГТЦ, до Стружанка што е, 2030 денари една. Ама преубав е памукот, меки се и нежни.