Во Дубаи живееш? Инаку mammas&pappas имам јас количка, седиште, релаксатор, играчка за количка или креветче и дефинитивно предобар квалитет, многу ми се погодени сите работи, се ми е супер. А куклата прв пат ја гледам дека имаат, баш ќе побарам тука
Да Дубаи живеам. Бев Мк одредено време бидејќи немаше летови со коронава зафркнаа. Инаку за Mamas&Papas не си згрешила и мене ми се едни од омилените, предобар квалитет имаат!
Фала ти Плавото комплетче со бодито, жолтото комплетче и пижамите со пингвин се од бутик тука во прилеп...последното со елече е од babyshopp онлајн го порачав.. Останатите пижамчиња,бодиња,блузички и тие пижамчиња како шпикозни се од тритекс..
Луѓе која е големината на плетени капи за новороденчиња? Сакам да купам за излегување од болница плетена капа.
По ова што гледам бројките кои ги нудат се стандард, 50 ка е намало за новороденче или 56ка за од 0-3 месеци. Овие тука ти се поголемки 62 е за од 3 до 6, 68ца од 6 до 9 месеци. Ама искрено плетено капче немам затекнато помало бројче од 62ка
Вакво воопшто не ти треба. Земи си памучно или бар внатре да е поставено со памук. Ова воопшто не е практично.
Со убво да си ги носи.. Имаме истите пижамки само зелени.. Пошто се од пп јајајај.... И посчедниот комплет го имаме исто.. Пошто е од нептун пак пп
Во окаиди има за 3м а се доста мали моделите. Синко има таков модел и одвнатре е со онаков мек материјал. https://www.okaidi.com.mk/maramakaparakavici/222154-kapa