Од Бт да Јас немав можеби три недели појдено, има нови зимски и новогодишни алиштенца, верувам со празни раце нема да излезете А за гужва зависи кое време ќе одите, сигурно преку ден има, ние последно време одиме приквечер,после 20.00, ем на раат ќе си разгледам, ем ќе избегнам гужви. @thelittle17 ќебенцето е 400ден. @0ли прекрасни се сите со здравје да ги носи манекенот
Ау нас тоа ќе ни се десеше Тогаш бевме преуморни...умор се прај од тогаш више никад не го преслакам така Преосблекувална е спас за кичма А сега ако сакам да го оставам мм да спие одам во дневна и таму го преслакам Ќе пазиш ќе внимаваш нема оставање ни на секунда Штони да треба да праам бебе ми е во креветче или количка
Женски, се земавме од Анжи продавночката, до пазарчето во Буњаковец, на акција беше скафандерот 500 ден. имаше уште две бројчиња останати само, инаку многу е убав скафандерот и во живо, и од внатре има убава волнена подлога.
Јас од ќебенцето ги земав по 250 ден беа на попуст некаде на крај август месец.. плаво и сиво.. многу се меки и топли и после перење исти се вредат со здравје да ги носи
Бордото сега првпат го земам, но задоволна сум од сивото и зедов и поголем број. Меки и пријатни се многу
Е убаво си направила за поефтино да го земеш Нашава е летно бебе и во август на крај памет не ми текна на ќебе бидејќи само боди носеше и само тоа купувавме