Прво шише и цуцла шо пробав кога се роди беа вакви не ги прифати воопшто, може е до моето ама шишенцето е многу незгодно.
Да се уклучам и ја ко свекрва Ко идна свекрва се вежбам од сега Сакав да кажам @BabyD0ll земи памучно тенко ќебе како прекривка немој предебело. Ти купи си дебело ама за од болница потенкото и мислам таман ќе си.
Јас мислам најубаво е во оние плишенки шпикозни со боди на долги и капче и тоа е тоа, секако покриено со кебенце, две минути е бебе надвор до кола само.
Значи јас не планирам бебето да го виткам во ќебето, одозгора на трамспортер малку ќе го покријам ко ќе влеземе во кола ќе го тргнам, ионака во колата ни е 22С секогаш.
Не, мислев некоја само тенка прекривка малтене ко тетра одозогора ако има потреба Да не е без ич зависи од денот ја го имав облечено ама дента дуваше ветриште кога излегував многу а одевме пешки ди паркинг
Фактички исто доаѓа ко мене, тоа во плик ќебенцето позади ќе е извиткано, за разлика од моето + транспортер = исто.
Ова купив со мерак за од болница. А сега кога ќе размислам, нема шанси ем е претопло ем нема да собере во транспортер
Ова е преубаво значи ама како ќе го врзеш во транспортер? Тука треба да се врзе бебе со појасот измеѓу двете раце, затоа не го виткам ја во ќебето, него како што кажа @Milkiway одозгора ќе му фрлам едно потенко ќебенце, па во кола ќе му го извадам и тоа е тоа.
Јас од тука во ваикики купив и ќебиња и памучни тенки ептен прекривки Ако имаш таму види може ќе најдеш
На 22 степени во кола малиот ми се откорна од плачење, а облечен со боди со долги и долна тренерка. Кај главчето беше жива вода иако тетра му ставам за да не поти, долните тренерки морав да му ги соблечам и така конечно заспа со голи бутки. Ако му го облечеш ова целосното, зошто и ќебе? Па види го, самото е како ќебе. Вакво целосно е во ред ако надвор е на пример под 15 степени и во количка надвор го шеташ, а не во кола во која е 22 степени. На 22 степени треба да има само боди и шпикозни.
треба ли и хулахопки или ѕивриња одат кај машкиве леле ја ќе го измрзнам моето вака со умот а не сме мн разл у термин , оно ја уште неам докупено се па коа ќе почнам со прање пеглање ќе финализирам се за у торба , мож и др ќе е за од болница , ама ја се водам по ќерка ми неа не а трупав ич ама ова ептен зимско бебе ќе е , а до кола 5мин е се на се , в кола топло кратка вожња е и таа 5м
За првото мене мм сам ми донел торба што да облече малиот. Абе полна торба се и сешто Сестрата сама си одбра што да му облече, скроз заборавив мислам циври имаше, и он беше фебруарско бебе
Добро, ме исплаши, си реков да прашам пред да изреагирам како свекрва @Poppins Мислам дека за излегување од болница пишуваше мислејќи дека ќе го измрзне детето ако не му облече.