@Kitten за која возраст е број 20? Добивме подарок зимски чевлиња со крзно внатре, број 20 се, а бебуш нероден да знам дали ќе биде зима или лето ко ќе му се точни.
Индивидуално е. Ние носиме 20 од 15 месеци. А слушнав на колешка малото на истата возраст носи 22. Како и да е, пред годинка не верувам дека ќе ги облечете
Од Фабрес, пишував дека имаат 30% попуст. Беа останати само оваа и уште една, двете плаво со розево. Зборувам за комплет со оградица и јорганче, ама таква слика не најдов јас. А само постелнини имаат повеќе за избор. Види на фб, ги имаат дезените таму, а ако имаат во магацин, ќе ти набават од кое сакаш.
Цените се пониски, а дали се прифатливи? Гледав на српски сајт и цените ми изгледаат прилично високи.
Дани колку го плати инхалаторот. Ме интересира како се движат цените кај вас. И знаеш ли некој параметар што треба да пазам, пример колку му е јачина?
Овој модел беше прилично фален па без двоумење го зедов. 144еу. Има копче за вклучување /исклучување и нема потреба од подесување јачина, односно зададената е константна. Еве слика од техничките карактеристики Еве како изгледа
Си купивме количка и транспортер, креветче, душек, постелнина со јорганче- се е во пакети не можам да сликам ама еве ги сликав алиштата. И плус ќебенцето што е долу. (Зеленото го одбра мм ) Уште многу има за купување, долг е списокот.
Lani kupivme od sr, makedonski kvalitet -vinica, so kopcinja I dolg rakav I mn ubava se pogodi. Ja kupivme mn eftina 800 mislam bese .moj sovet e da pobaras takva oti e ubava I pred se ne e skapa, oti ako bebush ne saka da spie vo nea sum slusala nekoo bebinja nekele ke ti e zal za parite ako dades 2000 -3000 .pozz
Fala ti Sega ne ni treba, od brat mi taa od Ikea poklon za krstevka ni bese, se nadevam nema da se buni premnogu. Kaj I da e denovive ke go stavam.