Новороденче не се мрда многу, но овие од Кика Бу се големи за толку мало бебе иако е вреќата 0-6, па ќе може понатаму да ја користиш. Ако ви е топло, нема многу да покриваш.
Со ќебенце потенко, ама читам дека и кога ќе ги крене ноџињата може да се покрие на лице пак, затоа се мислам дали воопшто да земам вреќа, или да останам на ќебенциња потенки. Леле, овие многу лошо миисаат, ич не ми се сфиѓаат, гадни се на мирис, за другото не знам.
Да, не мирисаат убаво ама добри се за кожата на синко. Тоа е најбитно. Членките таму немаат виолета, кои се најдобри.
Не знам колку се топли, ама моја препорака- такво како втората, да извади рачиња надвор и да не отиде надоле.
Бодито со куси од последната слика го имам и јас, навистина е меко и убаво. И шпикозни, летни бодиња сум земала, задоволна сум и од нив.
Не, од Зегин и јас ги земам, мислам дека само таму ги има. Но немаат некој избор и најчесто и немаат бројчиња.
Во дм вчера ги видов. И во зегин ги имам гледано, прашував колку чинат, мислам беа околу 150 денари едно пакување и ми беа скапи, а користам и јас со вода,сакав да ги пробам..