Dali ti se ovie od ona tiny baby shop na fb sto e? Sakam i jas da naracam ama ko sto gledam nema lokacija za da gi vidis bodinjava, pamukot kako e?
Ви одговараат ли за возраста големините. Моето е скоро 4мес 3-6 не му се фаќаат веке. Инаку предобри се и квалитет на изрсботка и памук. И шпикозни имам од таму тие му се фаќаат уште но наскоро ке ги израсне.
Неее, син ми е 2 месеци а од 3 до 6 му се точни дури кнап да речам. Исто и шпикозните од 3 до 6 ги носи тие му се ептен малку големки
Ајде на нашата дата 05.05. Ве читам за вреќички, јас не знам со кој памет му купив, по цел ден сме сите на кратки, навечер мали спие по долги покриен со фротирка, јас на гаќи и маица. Претопло ни е. Што убави работи сте изнакупувале сите Ме фати стрв, морам еден предновогодишен онлајн шопинг да направам.
Јас се исплашив да не сум ги собрала во сушарата ама изгледа такви се помалечки. А баш се добри наредно когс ќе порачуцам поголеми ќе зимам.
Што направи, ти стигна нарачката? Точни му се на бебето? Мене ми се јавија дека од едното комплетче нема 6-9 и реков да пратат 3-6. 6-9 малку се големки ама не е страшно. Излезе дека е мало 3-6 па го враќав. И други работи имав нарачано, зависи од кој модел нарачуваш. Едно има број 4-5, а на син ми што ина две ипол години му е точно, друго пак за 24 месеци исто точно му е комотно да си го износи зимава.
Ехее уште кога ти пишав беше стигната. Големко и е тоа од 3-6. Ама таа е малецка 5кг има а е 4 месеци
Одговара и 5ти. ❤️ Секој ден во мај од убав поубав е. Мешковци дали имате порачувано облека од babyshopp.mk? Ако има некој ве молам да ми кажете дали е памучна и како се бројчињата?
Ова беше целосно со закопчување кај пелената и кнап некако беше како да го стиска. Уште да наполни пелена и крај. И не беше еластично ич. Ќе си порасне , таман си е твоето
Памукот е убав. За бројчето не знам уште, ама изгледа исто ко од ваикики по истото бројче. На моите имаше ситни фелери. Ништо страшно, ама ме нервираат такви работи. За бодито пази како е кај вратот. Јас нарачав комплет, бодито е неупотребливо за новороденче, со мал класичен отвор е кај вратот (нема копчиња или преклопи).
Имам порачано нрколку пати. Првиот пат од се што нрачав едно комплетче воопшто не го облече син ми беше мнооогу мало тоа со слонче и облачиња нешто. Др беа добри убав памук ок беше. Вториот пат не ми ја ни испратиле нарачката незнам зошто наводно им се избришал разговорот. Адјде си реков се случува грешка.Т пат кога нарачав облеката мирисаше лошо на влага на одстоено незнам, повторно не би нарачувала.
Од таму, да, нема да погрешиш, многу меки, многу убави на кожа. Ја секако ќе нарачам пак штом станат мали овие..
Пресреќен е Скока и се смее на глас. Криво ми е што не му купивме порано. Ова ќе му биде од дедо Мраз, се одлучив да не му ја скратам таа убава приказна и радост од детството.
Ако и се долги тенки чорапчиња под шпикозните облечи и и ке си легнат да не и висат надоле, а бодињата на син ми му се кнап дури 5 кила е за од 3 до 6 чудно ми е сега