Јас првите бодиња ги нарачав од Tiny 3-6 и ги носеше едвај до 3месеци. Поучена по тоа си нарачав пак бодиња директно од George 6-9месеци. Еве за недела правиме 6м и сме 7кг и нешто ситно, уште ги носи али ептен точни и се. И затоа сега чекам да ми дојдат од 9-12 и од 12-18 Подобро поголемко да ми е, посекако во ракавите и е точно евентуално доле кај закопчувањето подолги али така ќе ги покриеш. А ако се кратки нема да може да ги закопчиш
Мајки вие што нарачувате од George, нешто не ми е јасно,1500 денари е доставата до МК или за вредност од 1500 ги носат за 9-14 дена?
Никако. Доставата е над 1500. Зависи од тежината. Плус стигнува со ДХЛ каде трошковите за подигање се 1800+. Ѓавол и полвина.
Јас нарачувам со достава до Германија, па после дедо ни ги носи. И така доста ефтино ми искача. Дополнително плаќам само плус 7евра за стандард шипинг, за сума нешто над 60евра ли беше упола доаѓа шипингот.
Ни стигнаа работите од Македонија, нешто нарачано нешто поклони Креветчето ни стигна, да го монтираме деновиве
Преубаво Од каде е плетеното бело (зајаче е претпоставувам) на првата слика? Моево гушка едно мало перниче кога спие и баш ваква играчка имав замислено да му купам.