Tritex nema utka...P.S.Mojot najomilen dezen...barav za esenva da si kupime nekolku,ama ne mozam da najdam od istoto ili svetlo sinoto.Od kade ti e?Mene mi treba 80-86...
Ovie izlegoa najubavi,bar za moj vkus.Lanski dezen se. Ovie novive nekako ic ne mi fakjaat oko,nekoi cudno sivi,kafeavi,portokalovi boi...ama pa pustite kvalitetni se.
Работите од алди ни се големи, ама ако, ќе расне. Не се пропушташе попустот. А другите од дм. Се надевам ќе битат поинтересни од прстите.
Хулахопчињата ги зедов за од болница ако е ладно, ама многу големи ми се гледаат. И барав производи на нук- цуцли, шишенца, лажички низ Бт, не најдов во поголемите аптеки само некои нуби во зегин. Кај да најдам или добри се и тие?
Во џамбото имаш шишиња, цуцли на нук...нели имате џамбо и во Бт? Јас од Ск ги земав имав земено и некои др. стаклени шишиња од џамбото, но не сум задоволна... едното стаклено уште на почеток го средивме, ми пукна од нагло жешко - ладно, и некако на цуцлите големи им се дупчињата, многу тече...само еднаш му имав дадено млекце од нив го испи експресно брзо и уште поекспресно го поврати млекото. Од сам почеток сме со нук, се навикна на нив и не му менувам.
од каде се овие шарени тетра преслатки се! постелнината мислам дека ја видов во фабрес и таа е преубава!
Не знам кај да го поставам прашањето затоа пишувам овде, КАј да најдам холахопки за 1 годишна возраст ама од тие тенките како ги викаат АБЦ. За со свечено фустанче ми е. Фала
мајки сакам да ве прашам вас што порачувате од интернет од оваа страна што носи облека за деца од лондон, гледам има 7 пара боди со долги ракави по 1000 мкд.Мене ми изгледа евтино за разлика од тритекс што се по 300мкд еден само.Сакав да прашам за квалитетот дали има некој од вас порачано станува збор од примарк еве линкот за тие што сакам да ги порачам. https://www.facebook.com/9512087348...3111572/?type=3&theater&__mref=message_bubble