Termos za sise li e toa na prvata slika,i ako da dali ja cuva topla vodata. Sisencata takvi li se mat kako na slikata,ili prodzirni se
Термо торбички за шишиња се, две во пакување. Овие повеќе се како за шетање надвор, за колку толку да не смрзне чајот или водата што ги пие додека сте надвор. За вода за млеко да се подготви не е, нема да ја држи доволно топла за да се стави млеко во неа. Шишињата се проѕирни, не се мат. Можеби сакале да изгледаат како да се полни со млеко и затоа така ги направиле за на кутија.
Стигнале од ИКЕА, спремни сте сега . Не знам дали сум пишала некогаш, ама на томи типи шишенцава со рачки мене ми беа ептен проблематични за местење. Дали дека ги користев тие со клунче па никако да ја погодам страната.
Waikiki @0ли ова со оградиве од Пики го зема? Сакам и јас да земам, долниот дел е само материјал? Ќе треба да се стави нешто за да не биде директно на паркет?
Даааа стигнаа Жлебче има на шишето каде што се местат рачките, не знам дали си ги видела. Сум немала проблем досега. Да, од Пики. Долу е само материјал, од страните мрежа. Треба да се стави долу, јас подлогата ќе ја ставам. Ама да ти кажам, еднаш ја поднаместивме, па сме згрешиле малку, па ајде ја одмонтиравме. Наново ја местевме, но има некој проблем со материјалот и не може сосема да се склопи. Се изнервирав и ја оставивме склопена на половина, некој друг ден ќе и' обрнам пак внимание. А баш се израдував, со реков ќе го оставам во неа на пошироко и безбеден да е. Инаку, ако ја земеш, со ракавици да ја монтирате бидејќи шипките мнооогу тешко се ставаат, лом сме во рацете.
Немаше жлебче на тие. Може унапредиле нешто, јас пред 2 години ги користев. Како и да е сега не ми требаат
Majki osven vo loko kroko dali znaete kade mozam da najdam drzat za vo kola zz tel . Vaka nesto slicno ovoj e od loko kroko ama nekako mn mi visi nadole pa mozebi znaete kade ima dr modeli. Fala mn