И мене повеќе ми се допаѓа првото, тоа сината боичка е ептен нежничка плус и ја прави повесела целосно шпикозната Btw oд каде ги имаш купено?
За првото имав од тврда пластика и беше топ. Ама позајмена. Сега мора да купам, па се мислам дали таква или некоја поевтина варијанта. Се мислев помеѓу оваа и таа шестоаголната. Ама ич не ми се порачува без да ги видам, се си мислам слаби им се конструкциите, ќе ги урне дете. Ќе ѕирнам во локо кроко, има ко шестоаголната, да видам каква е, па ќе се решам.
Подобро би било од тврда пластика да е, ова некако што знам... Мислам дека се зезнав. Имаш слика од тоа пд Локо Кроко?
Мислам дека се истите во локо кроко шестоаголните, јас од пики порачав шестоаголна за подарок спрема цената одлична, ама разлика огромна пример од таа што ја имам јас дома мојава е цврста материјалот поквалитетни каде каде покрената на ногарки доле подлога има, а од пики се скоро на земја доле подлога никаква и немаат некаква цврста конструкција.
Мајки некоја да порачувала од тука ја немам видено до сега продавницава https://www.goshopping.com.mk/
Преубави се двете нема да згрешиш, првото повеќе ми падна во очи, а второто пак е многу нежничко. Секако ќе си ги износите и двете .
Ааа откритие ми е страницава, фала ти. Преслатки работи има, како се на квалитет? Иначе гласам за првото, ама што и да одбереш преслатка ќе биде.