Па да,ќе топли така баш...и мн е нежно,мекооо,и не баш баш бебешко ,може да се користи и за поголемо @Chanell*
Како тоа шестоаголното. 128 на 128 пишуваше. Никогаш не сфатив колку е една страна. Дури може да се редактирам. https://www.lococroco.com/бебешка-игрална
Според моите пресметки мало ми е, исто како монтажното креветче ќе му дојде. Мислев некое големо е, соба да зафаќа
Баш е таман и дебелко и ептен мекичко , баш за ова зборев у трето тромесечје и јас земав такво и големко е , ќе се користе поеќе , ја и друго спремав потенко и помало стандарт бебешкине .. Секаде глеам ги има коа шетав тука кај нас , доста се трошат ..
Па ова го купив, за него пишував дека не ми се склопува како што треба, материјал како да фали. Нивното во ред е? Немаа проблем со склопувањето? Ние двапати го расклопувавме и пак не е како што треба. Ако ја научиш да пие од ова, сподели на кој начин Исто вакво зедов, само си чеша непца со клунчето, не трга.
Го има и во аптеки и во дм, и во поголемиве маркети. Да меко е, силиконско, баш како цуцла од шише само друг облик. Не треба да направи вакум за да тече како на клунчињава туку тече како цуцла од обично шише. Нас ни се погоди.
Фала ви на сите, ќе побарам. Шипките една по една прво ги бришев, црнила излегуваа. После првиот обид за монтирање, моравме неколку дена да ги одмориме рацете. Мене жар црвени ми беа, а мм цел исечен на дланките. Баш кога ќе го намонтираат, сподели дали им се склопило како што треба за да знам дали да реагирам каде што го купив.