Леле оваа кашава од брокула колку е грознаааа Мали не се буни, еднаш-двапати му дадов кога немав време за готвење, а бе ми се слоши, не сум пробала ништо слично. А тој си лапка, гајле си нема.
Е па еднаш ваква брокула чиста му измешав во каша, а вториот пат беше таа со ориз. И измешана со друг зеленчук ја осеќав. Погадно нешто во живот не сум пробала, на цела каша и' го расипа вкусот. Мислев нема да му се допаѓа, но не бе, си сркаше и не се бунеше, цела ја изеде
Ова ли е тоа од Тач со Мики и колку е големо?Сакав за син ми да земам, ама не за бебешко креветче, за поголемо.
Стварно? Јас пред Нова год. сакав да го земам т.е прво да видам која големина е, ама не ми излезе шанса да одам. Но и така ако е помало нема да ми врши работа. Кога сме веќе кај Тач, да не знаете колку чинат комплетот постелнина за деца со димензии 160х200. Кај нас беа 2900 па ги намалија на 2500.Таман е, многу е...? Немам претстава затоа што само во една продавница кај нас ги има па не можам да направам споредба. Спојлер
Аман бе Дафи, стварно? И ќебето не било нешто квалитетно, а цените баш и не им се нешто пристапни. Јас две постелнини купив, демек Тач се и квалитет очекувам...