Уште стои недосклопено Сафра ме фаќа кога го гледам бидејќи знам дека нема да се склопи како што треба и само го игнорирам и одложувам. Јас би ти рекла да си бараш друго, се изнамачивме со него, а не е баш евтино.
Ама вака кога гледам тоа е единствено со таа цена, огради други што гледав се по 5000денари ама не знам дали се исплати. Некоја поискусна членка да каже од каде да земам огради за да му заградам на бебе да не може да лази насекаде.
Ех, уште на времето кога се зборуваше за огради, многу ми се допадна таа од @FreeMind, но којзнае дали кај нас би стасала ако ја порачаме. Не можам да се сетам каде ја гледав, во која тема, но еве ќе одговори кога ќе нè прочита. Многу сакам таква, мислам дека нејзината беше голема.
Можеби може некој од страна да ти го нарача и идат комбиња за мкд секоја недела да ти го донесат. Пакетот е околу 30/40 еур од овде да ти го донесат. Ќе мораш да разговараш како бидејќи е голем пакет. Ова е: https://www.amazon.de/-/en/Playpen-Crawling-Protective-Children-Elements/dp/B07BHK7ZVB Или најди го на ибеј. Знам дека продукти од ибеј стасуваат во мкд.